Transferuri înspre și dinspre Otopeni

București: Mașinile pot fi preluate de la / restituite la sediul nostru din București, str. Triumfului nr. 28, sector 1 (Metrou Jiului), atunci cand există confirmarea rezervării auto.

Mașinile pot fi predate și la alte adrese din București (sedii firmă, hoteluri, reședințe, birouri etc.), cu condiția să existe o rezervare prealabilă (confirmată de noi pe email) pentru adresa dorită de client.

Aeroportul Otopeni-Henri Coandă (OTP): Active Rent a Car vă oferă servicii de închirieri mașini la Aeroportul Otopeni din București. Autoturismul poate fi preluat/predat de la aeroport 24/24h, cu condiția să existe o rezervare confirmată a închirierii. Specificați, de asemenea, compania aeriană și numărul zborului cu care sosiți, pentru a fi așteptat în aeroport de un reprezentant al companiei noastre. Semnarea contractului de închiriere și plata se fac la sosirea dvs, iar preluarea mașinii se face chiar din parcarea aeroportului Otopeni.

Romania: o mașină poate fi predată în /preluată din orice localitate sau aeroport din România. Pentru acest lucru trebuie să completați formularul de rezervare online și să specificați localitatea de unde doriți să preluați și/sau să predați autoturismul. În funcție de aceste coordonate, vă vom trimite o ofertă care să conțină atât prețul închirierii mașinii, cât și costul serviciului de transfer al autoturismului între București și localitatea dvs.

Atentie !

Preluarea unei mașini de la alte adrese decât sediul firmei noastre, poate presupune plata unor taxe suplimentare. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați.