[romana] [english]
Rent a Car Romania
Rent a Car Ieftin
Inchirieri Auto Aeroport Baneasa
Inchirieri Auto Aeroport Otopeni
Inchirieri auto ieftin
Inchirieri masini ieftin


Visa, Mastercard, Amex Logo
 

OFERTE SPECIALE

-------------------


Active Rent a Car Romania face eforturi sustinute si continue pentru a oferi clientilor preturi atractive si un nivel ridicat al serviciilor de inchirieri auto.
Stim cat de importante sunt preturile in selectarea unei oferte, dar acesta nu trebuie sa fie singurul criteriu in alegerea companiei de rent a car. Profesionalismul si seriozitatea reprezentantilor firmei, calitatea masinilor si a intretinerii acestora, asistenta tehnica si rapiditatea solutionarii situatiilor neplacute care pot aparea in trafic, sunt criterii la fel de importante in alegerea celei mai potrivite oferte.

Oferta Time  

OFERTA LUNII

Vino cu acest voucher si beneficiezi de cel mai bun pret de inchiriere! Oferta valabila pana la 29.02.2016

Posted by Active Rentacar Romania on 12 Ianuarie 2016OFERTA FIDELITY  
  

Rasplatim fidelitatea dvs!

Pentru noi, clientii sunt cel mai important capital. De aceea, clientii nostri fideli, care au deja cel putin 5 contracte incheiate cu compania noastra, beneficiaza de o reducere de 30% din pretul de lista pentru contracte care incep in perioada 15.01 - 29.02.2016.
Daca gasiti la alte companii de rent a car preturi de inchirieri auto mai mici, vom analiza oferta dvs si vom cauta solutii pentru a va oferi conditii si tarife de inchiriere mai bune.

 

2007 - 2016 © Copyright Active Rent a Car Romania. Toate drepturile rezervate.