[romana] [english]
Rent a Car Romania
Rent a Car Ieftin
Inchirieri Auto Aeroport Baneasa
Inchirieri Auto Aeroport Otopeni
Inchirieri auto ieftin
Inchirieri masini ieftin


Visa, Mastercard, Amex Logo
 

Rent a Car Aeroport Otopeni Baneasa

Inchirieri masini in aeroportul Baneasa si Otopeni

Bucuresti : Masinile pot fi preluate de la / restituite la sediul nostru din Bucuresti, str. Triumfului nr. 28, sector 1 (Metrou Jiului), atunci cand exista confirmarea rezervarii auto.
Masinile pot fi predate si la alte adrese din Bucuresti (sedii firma, hoteluri, resedinte, birouri etc.), cu conditia sa existe o rezervare prealabila (confirmata de noi pe email) pentru adresa dorita de client.

Aeroportul Otopeni-Henri Coanda (OTP) : Active Rent a Car va ofera servicii de inchirieri masini la Aeroportul Otopeni din Bucuresti. Autoturismul poate fi preluat/predat de la aeroport 24/24h, cu conditia sa existe o rezervare confirmata a inchirierii. Specificati, de asemenea, compania aeriana si numarul zborului cu care sositi, pentru a fi asteptat in aeroport de un reprezentant al companiei noastre. Semnarea contractului de inchiriere si plata se fac la sosirea dvs, iar preluarea masinii se face chiar din parcarea aeroportului Otopeni.

Romania : o masina poate fi predata in /preluata din orice localitate sau aeroport din Romania. Pentru acest lucru trebuie sa completati formularul de rezervare online si sa specificati localitatea de unde doriti sa preluati si/sau sa predati autoturismul. In functie de aceste coordonate, va vom trimite o oferta care sa contina atat pretul inchirierii masinii, cat si costul serviciului de transfer al autoturismului intre Bucuresti si localitatea dvs.

Atentie !
Preluarea unei masini de la alte adrese decat sediul firmei noastre, poate presupune plata unor taxe suplimentare. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

 

2007 - 2016 © Copyright Active Rent a Car Romania. Toate drepturile rezervate.