[romana] [english]
Rent a Car Romania
Rent a Car Ieftin
Inchirieri Auto Aeroport Baneasa
Inchirieri Auto Aeroport Otopeni
Inchirieri auto ieftin
Inchirieri masini ieftin


Visa, Mastercard, Amex Logo
 

Inchirieri de masini in Bucuresti

Active Rent a Car Romania este un promotor al serviciilor de rent a car profesioniste din Romania si unul dintre liderii nationali ai activitatii in acest domeniu de activitate.
Experienta noastra de 10 ani, grija deosebita pentru clienti si atentia acordata intretinerii parcului auto, va garanteaza cel mai bun raport calitate-pret pentru serviciile de inchiriere oferite.
Daca gasiti un pret de inchiriere al masinii mai bun decat cel oferit de compania noastra, contactati-ne si vom incerca sa ne optimizam oferta, astfel incat dumneavoastra sa obtineti cea mai potrivita varianta de inchiriere.

Pentru a inchiria un autoturism este necesara o rezervare prealabila, confirmata de reprezentantii nostri. Cererile se pot face telefonic sau online. Consultati in prealabil lista masinilor ce compun flota noastra si tarifele de inchiriere pe perioade, accesand pagina MASINI SI PRETURI.

Pentru companii si organizatii oferim si servicii de inchirieri pe termen lung, ca alternativa la leasingul financiar sau operational. Inchirierea pe termen lung a mai mult de trei autovehicule va asigura o reducere semnificativa a chiriei lunare, care include si serviciile de intretinere. Cere acum o oferta personalizata!

Flota noastra este constituita din masini noi, diverse si verificate periodic de specialisti in service-ul propriu sau in service-uri partenere de marca. Un accent deosebit il punem pe confortul si siguranta clientilor nostri, masinile fiind dotate cu aer conditionat, airbag-uri, radio-CD-aux, conexiune telefon prin bluetooth, sistem ISOFIX pentru prinderea scaunelor de copii. La cerere, masinile pot fi dotate cu diverse accesorii: sistem de navigatie GPS, lanturi de iarna, scaun pentru copil...
Satisfactia clientilor nostri este obiectivul nostru prioritar. Ofera-ne sansa sa fim partenerii tai de afaceri!

Ne straduim permanent sa dezvoltam serviciile si produsele companiei noastre de inchirieri auto, intelegand foarte bine ce reprezinta MOBILITATEA in afacerea si viata dumneavoastra.


Active Rent a Car Team

NOI INCHIRIEM MOBILITATE!

 

2007 - 2016 © Copyright Active Rent a Car Romania. Toate drepturile rezervate.